Tuesday, July 6, 2010

let it out!

I can still tolerate the criminal law, family law, tort law, and Islamic law. But!! Mooting is driving me crazy!!

Mr J, do I really need to read all those bundles? I can’t even finish your previous bundles and now you’ve uploaded some more??? T_T

Then again, I still have time for my girls. Haha.. gossiping is like a must every time we met. Teehheee~

And owwhh, ari tu ada moon eclipse kan.. terang gila okay! Habis semua kengkawan I nak text, suruh tengok.. hehe

Ye, camera handphone I tak dek flash and gambar tak berapa cantik. 
Tapi ini la dia.. :D

Okay. Sekarang, nak bagi nominee untuk pasangan hidup Justin Bibir! Hehe.. siapa kah itu Justin Bibir? Okay dia ni plak, antara nominee untuk Artist of the Month di sekitar Facebook and Youtube.

Okay, kenapa 1st candidate ngan 3rd candidate di tutup bahagian mata nyer, tapi 2nd candidate ngan bangga nyer, tunjuk mata dia? Haha.. sebab ini blog I. so, candidates yang lain jangan nak carik publisiti harga 30 sen kat blog I ye. Hehe..

Drama ini adalah fiction semata mata. :D

6 comments:

  1. suhaisweet: hehe.. okay2.. nanti i blog walking kat yours kay.. :D

    ReplyDelete
  2. Hahaha 1st candidate tu super impose tu, ish ish sian dia, hahaha :p

    yana pon dh lupa si justin bibir ni,nnti nk update gak ar, haha

    ReplyDelete
  3. yana: hehe, update jgn tak update.. abis nina share ngan kengkawan pasal video dia tuh.. haha

    ReplyDelete