Tuesday, February 2, 2010

makan2 time birthday







ok, so my birthday was on 1st february ..
I'm 21 this year
I'm a official adult now !!
yeappiii

though lots has happened this last few months
and my parents couldn't come to Melaka to celebrate my birthday together,
but it's okay ..
i got others to celebrate with ^^

and actually, this is my first time going out with my other 3 fave girls .. :D
An . Yana . Wanie
selalu nya I klua ngan Miss Chia jek .. coz yana and wanie slalu x dapat ikut..
and our [Miss Chia and Me] fave place is none other than 'SUSHI KING JUSCO'
yeaayyy

and time Yana nyer birthday last month, kiteorang x dapat nak klua same2..
so time birthday I ni, kiteorang celebrate her belated birthday skali laaa...
and and .. kali ni, kiteorang pegi kat secret recipe ..
x pegi sushi pon sebab wanie x bleh makan sushi ..
hurrrmmm .. x pe la.. maybe next time kiteorang pegi sushi plak kay ..

Yana + An + Wanie pakai baju kurung time tuh sebab Yana and An ada contract presentation tengah hari tuh ..
Wanie memang pakai baju kurung slalu nyer .. I jek la yang ganjil sikit time tu sebab pakai t-shirt jek ..
haha .. tapi okay la kan .. senang nak beza kan birthday girl ngan orang2 lain kan kan ??? :P

and and ... 
to 'family' yang buat surprise birthday party dekat I tengah2 malam tuh, thanks sesangat kay..
then, malam tuh .. I, Dila , Kak Sya, and Alia pegi Johnny's plak..
yer la , tengah malam celebrate ngan 'fam' , pagi tu celebrate ngan my girls , malam tu celebrate ngan house mates .. best sangat2 ... banyak betul I makan ari tu .. cake pon memang sedap sangat2 ok!!! tenkiu hehe

then bila balik dari Johnny's , Kak Leen [my room mate] plak beli kan I cake ngan chocolate .. hihi..
makan lagi ... *peace sign*

dari tengah malam 1st february, sampai ke tengah malam before 2nd february , I celebrate i nyer birthday ..

thanks to all yang wishes me before , kat FB, kat blog masing2 , sms , telephone ..
tenkiu sesangat sebab ingat i nyer birthday ...

so basically nak cakap, though kali ni nyer birthday x dek la celebrate besar2 macam time2 i kecik dulu,
but but , still i gembira sangat2 dengan semua ni .. 

toodles ~

2 comments:

  1. Happy Birthday babe!!!
    Officially adult ea! hehehe =p
    Take care of urself okie! =)

    ReplyDelete